Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Antrparantez, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın bapsı son tabaka nazik bir öneme sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın bapları son tabaka önemlidir. Yangını yoklama altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz bağırsakin sevgi pili gibidir! Bu blog kırsında kapı fiyatlarını ve sizin için en iyisini kesinlikle seçeceğinizi tartışacağız.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı umumiyetle 60 an, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle sessiz katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak sinein kullanılmaktadırlar.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Gereç: Yangın kapılarında çoklukla çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik Yangın Çıkış Kapısı kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Mono blok beden yapısı kol sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin dâhilinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine bandajlanması ile esenlanmaktadır.

Report this wiki page