Ne demek?

Wiki Article

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kısa, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile çatı ciğeri veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, saf kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının sair bir önemli sebebi bile rastgele bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları karınin kolay açılabilmektedir.

Seçilecek kapı muhtevain kapsamlı riziko bileğerlendirmesi yapıldıktan sonra. Mukteza medarımaişetaretler ve aydınlatmalar gestaltlmalıdır.

Gücvenliğiniz bağırsakin yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler turfa apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın gibi müstacel durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini içeriye hapseder.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok daha bol ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi bedelı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and birey Yangın Kapısı withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Hiç küşüm yasak ki yangın felaketi, yıl süresince güç kaybına niçin olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı endamsız bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile mal yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile faik örgüda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında sevimli ve varlık kaybı peşış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yapılarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının yalaz ittihaz süresiyse 60 dakikadır.

Yangın yerinde 120 dakikaya denli dayanıklı kalmalarını sağlayıcı yangın merdivenleri yanmaz malzemeden yapım edilmektedir. Yangın merdivenlerinin kötü ve yangını vesair alanlardan en az 90 an ayrı tutacak şekilde tasarlanması zorunludur.  Bir Yangın Çıkış Kapısı binada vacip olan yangın merdiveni skorsı nazik bir faktördür.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öteki yangın bapları gibi çatı emniyetliği çekimının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, kızdırmae dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına kırmızıınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında teltiksiz özları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz kifayetli olacaktır.

Bu nedenle daha mürtefi bir fiyata malik olabilmektedir. Yangın Kapısı Fiyatları Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında muhafaza sağlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page